Mindössze 4 óra alatt

2024.01.18. 10:02

Két hatósági körözés alatt álló személyt fogtak el a zalai rendőrök

Szabálysértési feljelentéssel 25 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 63, míg közigazgatási bírságot 16 alkalommal szabtak ki.

Zaol.hu

Fotó: Illusztráció / Fehér Márk

A körzeti megbízottak 2024. január 17-én 20 óra 45 perckor Gyenesdiáson, az Esze Tamás utcában igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen szabálysértési körözés volt elrendelve, mivel a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be a törvényes határidőn belül. A rendőrök a körözött személyt előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték.

A járőrök 2024. január 18.-án 00 óra 20 perckor Zalaegerszegen, a Batthyány Lajos utcában igazoltattak egy férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 19 éves fiatalember ellen a Pápai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a körözött személyt elfogták, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában