Játszótér és töltőpont

2018.06.02. 15:45

Modern játszótér és elektromos autó töltő állomás létesült Cserszegtomajon

Cserszegtomajon felújították és új elemekkel bővítették az óvoda és iskola szomszédságában lévő játszóteret, a Polgármesteri Hivatal udvarán pedig elektromos autók töltőpontja készült el. Az újdonságokat szombaton, a falu Családi fesztiválján adták át, ahol szórakoztató és játékos programokkal is vártak mindenkit.

Keszey Ágnes

A hét éve elkészült Pipacs játszótér eszközei mára javításra, felújításra szorultak. Bartha Gábor polgármester elmondta: a településre évente 20-25 gyermek születik, így a legkisebbekre és szüleikre is gondolva önerőből, több mint hat millió forint ráfordítással újították meg a játszóteret, mely új elemmel, egy drótkötélpályával is bővült.

Fotók: A szerző

Nem csak a játszóteret, hanem elektromos autó töltőpontot is átadtak. Ez a Polgármesteri Hivatal udvarán kapott helyet. A Cserszegtomaj zölden gondolkozik program keretében tavaly az önkormányzat beszerzett egy elektromos autót, melyet a szociális étkeztetésben és a hivatali ügyintézésben használnak. Mostanra elkészült a mindenki által térítésmentesen használható elektromos töltőpont, melyet az ezt készítő cég ingyen ajánlott fel a településnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában