Frissen Zalából

2021.04.01. 16:00

Papírszínház-maraton: könyvtárosok olvasnak fel kedvenceikből

Húsvéti meglepetés – indul az újabb papírszínházi elő­adás-­sorozat, amely a megyei könyvtárosok ajándéka, s az Apáczai Könyvtár Youtube-oldalán és a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Facebook-oldalán található, tájékoztatta szerkesztőségünket Kiss Gábor igazgató.

ZH

A megyei könyvtár munkatársai olvasnak fel kedvenc papírszínházmeséjükből. Április másodikán A Tavaszi Nyúl című művet hallhatják az érdeklődők Herbai Anikótól, harmadikán Lázár Ervintől A kék meg a sárga hangzik el Szili Erika előadásában, negyedikén Jao, a kaméleon kerül sorra Penkalo Alex tolmácsolásában, 5-én Scheiber Veronika hangján halljuk a Szusi, azaz a sárga halacska történetét. Április 6-án a Grimm fivérektől Három toll kalandjait hallgatjuk Czirákyné Tóth Edittől, 7-én a Jancsi és Juliska következik Mészáros Biankától, 8-án Bonczók Anna olvassa fel Takács Mari Piroska és a nagy mágus című történetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában