Frissen Zalából

2021.09.12. 07:00

Jubilált a nyugdíjasklub Zalaegerszegen

Péntek délután a Napfény étteremben ünnepelte megalakulásának 40. évfordulóját a megyeszékhely egyik legrégebbi civil szervezete, a Nefelejcs Nyugdíjasklub.

Fincza Zsuzsa

Fotó: Fincza Zsuzsa

A jubiláló közösséget köszöntötte és munkájukat emléklappal ismerte el Gecse Péter alpolgármester, illetve dicsérően szólt a klub tevékenységéről Makovecz Tamás önkormányzati képviselő, Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója és dr. Kocsis Gyula, az „Életet az Éveknek” országos nyugdíjasszövetség alelnöke, a megyei szövetség elnöke. A klub negyvenéves történetét Vadvári Tiborné, a klub vezetőségi tagja idézte fel az egybegyűltek előtt. A kerek évfordulós születésnapjukat ebben az évben ünneplőket Bangó Józsefné szavalattal köszöntötte, a klub emléklapját és ajándékát pedig Flaisz Gergő adta át nekik.

Fotó: Fincza Zsuzsa

A születésnapi bálhoz az alaphangulatot a Hevesi-színház két színésze, Debrei Zsuzsanna (a képen) és Hertelendy Attila fergeteges operettműsorral teremtette meg. A bálban Vörös István szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában