Helyi közélet

2023.09.13. 14:06

Bazi nagy metal lagzi

A hazai modern metal műfaj négy feltörekvő zenekara ad koncertet szombaton este Nagykanizsán, a Medgyaszay Házban. A program 20 órakor kezdődik, a fellépők sorrendje azonban egyelőre még nem ismert.

Gyuricza Ferenc

A Bazi nagy metal lagzi elnevezésű rendezvény közreműködői közül három zenekar – a novemberben már a harmadik, Végtelen mint az óceán című nagylemezével jelentkező zalaegerszegi LoveCrose, az idén tíz esztendős soproni Pair O’Dice, valamint a hamarosan ugyancsak fennállásának egy évtizedes jubileumát ünneplő helybéli Your Last Steps – több alkalommal is koncertezett már együtt, így nem meglepő, hogy a dél-zalai városban újra közösen próbálják becsalogatni a közönséget. A program negyedik közreműködője rendkívül fiatal tagokból álló, szintén nagykanizsai a Without Frames lesz, amely idén nyáron adta első koncertjét.

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Bazi nagy metal lagzi elnevezésű rendezvény közreműködői közül három zenekar – a novemberben már a harmadik, Végtelen mint az óceán című nagylemezével jelentkező zalaegerszegi LoveCrose, az idén tíz esztendős soproni Pair O’Dice, valamint a hamarosan ugyancsak fennállásának egy évtizedes jubileumát ünneplő helybéli Your Last Steps – több alkalommal is koncertezett már együtt, így nem meglepő, hogy a dél-zalai városban újra közösen próbálják becsalogatni a közönséget. A program negyedik közreműködője a rendkívül fiatal tagokból álló, szintén nagykanizsai Without Frames lesz, amely idén nyáron adta első koncertjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában