Zaol podcast

2024.01.07. 20:00

Ízutazás határok nélkül

Nagykanizsa kiskanizsai városrészében tíz évvel ezelőtt nyitotta éttermét Tálos Krisztián. Az ÍzBirodalom nevű hely viszont kizárólag kiszállítással foglalkozik és különféle rendezvények fogadásaira készít hidegtálakat.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A nagykanizsai Tálos Krisztián gyerekként nem gondolt arra, hogy egyszer a tűzhely mellett áll majd. Viszont az élet úgy hozta, hogy mégis ez lett a hivatása, pedig magunk közt szólva stand up comedy estjére is szívesen befizetnénk. Kipróbálta magát pincérként, de a konyhában otthonra talált. Dolgozott Nagykanizsán, Zalakarosban és külföldön. Viszont lokálpatrióta szemlélete hazahozta és azóta itthon főz, a vendégei legnagyobb örömére. Sokan ismerik a főztjét, viszont most leültünk vele és beszélgettünk is, hogy mi magyarok milyen ételeket szeretünk a legjobban. Szó esett arról is, hogy a hagyományos hazai finomságok és a modern gourmet falatok miként férnek el egymás mellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában