Szombaton Tófejen

2024.02.11. 17:00

Ultiverseny, ezúttal kevesebb résztvevővel

A korábbi évekhez képest ezúttal némileg kevesebben vettek részt azon a nyílt nevezéses ultiversenyen, amit szombaton rendeztek Tófejen, a közösségi házban. A szervezők azt mondják, vélhetően azért, mert a közelben volt egy másik hasonló jellegű rendezvény, az csalogathatta el a kártyajáték kedvelőit.

Gyuricza Ferenc

A verseny győztese, Kaposvári István (balról), Tóth Miklós és Tarsoly István az asztalnál

Fotó: Gyuricza Ferenc

Pedig a tófeji ultiversenynek már közel két évtizedes hagyománya van, és a közép-zalai településen általában össze is szoktak gyűlni a kártyajáték térségben élő legjobbjai. Kiss Balázs, a közösségi ház vezetője a csekélyebb érdeklődés ellenére sem mutat elkeseredést, mint mondja, ahogy magát a játékot is befolyásolhatja a balszerencse, most a szervezésben is ezzel kellett szembenézniük.

- A településen élő legjobb ultisok mellett ezúttal olyanok jöttek el, akik már rendszeres visszatérői a tófeji versenynek – magyarázta. – Új kártyajátékost ezúttal nem üdvözölhettünk, ilyenre régóta nem volt már példa.

A bajnokság persze így is bőven hozott izgalmakat, minden kör után változott a tabella élmezőnye. A végső elszámolást követően Kaposvári István végzett az első helyen, megelőzve Horváth Zoltánt, a település polgármesterét, míg a harmadik Borda Kálmán lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában