Teremlabdarúgás

2023.01.07. 08:30

Biztosan nem lesz címvédés a hét végi X. Szabadics Kanizsa Kupán

2020 januárja után a mostani hétvégén rendezik meg újra a Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó-torna küzdelmeit, helyszín a Tungsram-sportcsarnok lesz szombaton és vasárnap. A küzdelmek mindkét napon 8.30-kor kezdődnek.

Kühne László

A legutóbbi, 2020 januárjában rendezett Kanizsa Kupa egyik jelenete. Új szereplők is lesznek

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az idei torna, mely egészen pontosan a X. Szabadics Kanizsa Kupa nevet viseli, jelzi, hogy a szervezők jubileumi eseményt hoztak tető alá, a tornára húsz csapat nevezhetett. A 2012 óta megrendezett sportprogram a Zsigmondy-csarnokból ebben az esztendőben a „tungsramos” kézilabdacsarnokba költözik, a résztvevő együttesek pedig öt, egyenként négy-négy fős legénységet tömörítő kvartettbe nyertek besorolást.

A szombat a csoportmeccseket foglalja magában, a vasárnap pedig – a főágat tekintve – az addig valóban a legjobb teljesítményt nyújtó gárdákról szól, lévén az öt csoportgyőztes mellé kerül a negyeddöntők programjában a három legkiemelkedőbb második helyezett. A mezőny természetesen nem marad Tisztelet Kupa nélkül se, így igazi helyosztós nap lesz január 8-a a Kanizsa Kupán. Akkor az elődöntők és a helyosztók sorozata a versenyprogram szerint 13.30-tól indul, a nagydöntő pedig 18 órakor kezdődhet.

A X. Szabadics Kanizsa Kupa csoportbeosztása. A-csoport: Metaxa, K&H Nagykanizsa, Kuti SE, FC Belcsesztúr. B-csoport: Csicsa Beach, Cupi Csárda, Kustán & Társai, Gedeon Team. C-csoport: Tip-Top, Nilfisk, Calcio, Kemotox. D-csoport: Edil Casa, Szemere, Black Apple, Alibi. E-csoport: Mu-Vill, Arizona, Primopack, Retro Team.

A legutolsó két kiírást – 2019-ben, illetve 2020-ban – az FC Nagykanizsa csapatából verbuválódott Kanizsa Kék nyerte, ezúttal azonban másik együttes neve kerülhet fel a győztesek dicsőségtáblájára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában