Az utolsó három percben fordítottak

2023.11.16. 19:00

Remek hajrával győztek a kanizsai futsalosok

Teljes joggal ünnepelte a publikum a nagykanizsai futsalcsapatot az NB II. Nyugati-csoportjának 9. fordulójában lejátszott találkozója után.

Kühne László

Kollár Péter (fehérben) az utolsó előtti percben egyenlített, majd a végén a győztes gólt is ő jegyezte

Forrás: ZH-Archívum / Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–Haladás VSE II. 5-4 (2-3)
Kanizsa Aréna, 120 néző. Jv.: Wittner.
NFC: Szakmeiszter Á. – Horváth G., Kollár, Schuller, Szőke Á. Csere: Szabó Á. (kapus), Bolla, Németh M., Bagó Be., Béli M., Kovács Gy., Gyurcsányi, Pál D., Takács S. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.
Gólszerzők: Kovács Gy. (10.), Szőke Á. (13. - büntetőből), Béli M. (38.), Kollár (39., 40.), illetve Diniz de Sousa (10., 25.), Vidák (16.), Dobos (18.). Kiállítva: Gyimesi (22.; Haladás II).

Az utolsó pillanatban derült ki, hogy a magyar minifutball-válogatottal vb-bronzérmes Bozsoki Imre nem lesz ott a hazai csapatban. Az időnként szikrázóan kemény összecsapás sokáig a vendégek tervei szerint alakult, ám a szombathelyi kapus kiállítása után a Kanizsa nagy hajrát nyitott, és az utolsó három percben 2-4-ről fordítani tudott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában