Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2023-cím

2024.03.29. 09:30

Az ifjúsági csapat nyerte el Gyenesdiás elismerését

Soros testületi ülésén adta át a település önkormányzata az elmúlt években végzett kimagasló sporteredményekért adományozható kitüntetését a Gyenesdiási Kinizsi SK U19-es korosztályú fiú labdarúgócsapatának.

Zaol.hu

A Kinizsi SK U19-es labdarúgói a díjátadókkal a minapi ünnepi közgyűlésen

Forrás: ZH

A Zala vármegyei I. osztályú bajnokságban játszó csapat az elmúlt években jelentősen megerősödött, eredményeik szép fejlődésről tanúskodnak. Fellner Gergő edző 2019-ben, 22 évesen kezdte meg a munkáját az egyesületnél. Először is a létszámot sikerült stabilizálnia, majd átvészeltek egy Covid-vírusos időszakot. Az utolsó helyről előbb a 9.-re értek fel, míg az U16-osokkal másodikak lettek. Tavaly pedig az idősebb korosztály nyakába is ezüstérem kerülhetett.

A sportolók munkáját méltatta és a Gyenesdiás Nagyközség Sportjáért 2023-cím elnyerését igazoló oklevelet átadta Gál Lajos polgármester és Góth Imre alpolgármester, valamint dr. Iglódi Endre. Utóbbi, mint a Magyar Olimpiai Akadémia elnöke elmondta, jó úton járnak azok a fiatalok, akik sportolnak. Példaként korábbi gyenesdiási sportolókat említett, mint Bokor László röplabdázót, vagy Hóbár Péter labdarúgót, hogy szép eredményeket lehet elérni akár kis településekről indulva is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában