2015-ben mutatkozott be a ZTE FC első csapatában

2024.03.19. 10:46

Bedi Bence a nyáron távozik a ZTE FC-től (frissítve)

A Nemzeti Sport információi szerint Bedi Bence, a ZTE FC középpályása a nyáron távozik a csapattól, s mindezt menedzsere is megerősítette. A játékos nekünk is nyilatkozott.

Kerkai Attila

Bedi Bence nagy valószínűséggel a nyártól másutt folytatja

Fotó: Pezzetta Umberto

Bedi Bencének a nyáron jár le a szerződése, és úgy tudjuk, a klub szeretett volna hosszabbítani vele, de a játékos más kihívást szeretne pályafutásában. Az 1996-os születésű Bedi Letenyéről került előbb az UFC Nagykanizsa  utánpótlásába, majd 2011-ben lett tagja a ZTE Akadémiának. A ZTE FC első csapatában bajnoki találkozón 2015. februárjában, egy ZTE-Békéscsaba NB II-es mérkőzésen mutatkozott be, s onnantól gyakorlatilag kimozdíthatatlan volt az egerszegiek mindenkori együtteséből. 

A témában a legautentikusabb személy maga Bedi Bence, akivel sikerült is szót váltanunk kicsit később. 
- Valóban, a nyáron  lejár a szerződésem, és úgy éreztem, hogy szeretném magam máshol is kipróbálni, elsősorban egy külföldi  csapatnál - mondta el megkeresésünkre. -  Igazából ez a lényeg, és nagyon mást erről nem is szeretnék mondani. A legfontosabb, hogy jelenleg a ZTE játékosa vagyok, van még nyolc forduló vissza a bajnokságból, van még feladat bőven, és én is arra koncentrálok, hogy ezeken a csapat a lehető legjobban szerepeljen. Egyelőre számomra ez a legfontosabb. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában