Hírek

2016.04.03. 17:12

3D-s vadászversenyt rendeztek Pákán

Páka – Több mint száz íjász vett részt vasárnap a Csokma Íjász és Hagyományőrző Egyesület hagyományos, évadnyitó 3D-s vadászversenyén.

Korosa Titanilla

A lentiek versenyzői közül hárman: Tamás Levente, Németh Zoltán és Török Róbert

A település határában található lőtéren a helyiek mellett több visszajáró versenyző is készülődött, gyakorolt a délelőtti napsütésben kezdődő megmérettetésre. A 2,5 kilométer hosszú, változatos erdei pályán 28 darab cél, vagyis különféle 3D-s állatfigura várt a versenyzőkre. A tavalyi verseny óta az egyesületnek sikerült beszereznie egy krokodilt és egy nagyobb méretű baglyot is a 3D-s célok közé. A 110 induló a nyugat-dunántúli régió egyesületeiből érkezett, a zalaiak mellett Körmendről, Sopronból, Pápáról és Ajkáról, illetve a szomszédos Szlovéniából is neveztek. Az íjászok 5 kategóriában, különféle íjakkal vágtak neki a délutánig tartó versenynek. Az eredményhirdetésen az összes korosztályt és íjtípust figyelembe véve osztották ki a helyezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!