Hírek

2017.01.25. 10:15

A hosszan tartó szürkeség után kisüthet a nap

Szerdán ismét a nyirkos reggel után helyenként napközben is megmaradhat a köd.

A főváros térségében és északon, északkeleten viszont több órára is kisüthet a nap. Északnyugaton és északkeleten megélénkül az északi szél. Délután -6, +2 fok valószínű, a borongósabb tájakon mérhetjük az alacsonyabb értékeket - írja az idokep.hu előrejelzése.

 

A hét közepén naposabb, hétvégén felhősebb idő

Csütörtökön többfelé számíthatunk napos időre, tartósabban felhős, ködös tájak elsősorban délen, délnyugaton lehetnek. A keleti-északkeleti szél néhol átmenetileg megélénkülhet. Hajnalban -5, -16, napközben -6, +2 fokot mérhetünk. 

Pénteken és szombaton ismét egyre többfelé lehet tartósan borongós, ködös az idő, kivételt elsősorban a szelesebb északnyugati tájak jelenthetnek. A hóval borított, tartósabban derült tájakon hajnalban ismét lehet -20 fok körüli fagy, és a legtöbb helyen napközben is fagyni fog.

A hét utolsó napjára enyhébb légtömeg éri el térségünket, nappal egyre többfelé emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet. Továbbra is északnyugaton lesz szelesebb, naposabb az idő, keleten borongós. Hétfőn még a vasárnapihoz hasonló idő lehet a jellemző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!