Hírek

2017.07.08. 15:46

A Nagy Vízválasztó - A Zalai Hírlap sportnapja az AquaCityben

Zalaegerszeg - Szombaton immár ötödik alkalommal várta a víz és a játék szerelmeseit a Nagy Vízválasztó című program, a Zalai Hírlap és az AquaCity közös rendezvénye.

Zalai Hírlap információ

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt bőven kínált szórakozási és mozgási lehetőséget a sportnap, amit az időjárás is a kegyeibe fogadott. Mint Ódor Péter event manager elmondta, a legkisebbeknek árnyékos játszósarkot rendeztek be, ahol arcfestés, lufihajtogatás és kézműves foglalkozás várta őket.

A nagyobbakat élő csocsó és vízi foci késztette sportra, s kortól függetlenül népszerű volt a trambulin, a csúszda és a medencés játékok sora.

A versengő szellemű vendégek számára hat állomásos játékpályát alakítottak ki. A feladatok közt az ügyességet próbára tevő - célba lövés vízi pisztollyal, vizes lufi szétütése, fahalas horgászat, vízhordás - játékok mellett  logikai feladványokat is meg kellett oldani.

A legtöbb pontot szerző versenyző ajándékokkal gazdagodott. A strandoló családok  a Zalai Hírlap által prezentált valamennyi plusz attrakciót ingyen vehették igénybe.

Aki esetleg elmulasztotta a programot, július 22-én még részt vehet a Zalai Hírlap AquaCity beli gyereknapján, vagy augusztus 5-én, az ugyancsak lapunk által szervezett családi napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!