Hírek

2017.02.19. 10:00

A sportöltőzőre fordítják a palini bál bevételét

Nagykanizsa – A palini városrész sportját és kultúráját is támogatók gyűltek össze szombaton a helyi iskolában, hogy a bál keretében támogassák az egyesület céljait.

Pásztor András

Közel 200 vendég érkezett a Palini Sport és Kulturális Egyesület báljára szombaton, amit immár hatodik alkalommal rendeztek meg.

Laczó Gábor (balról), Kuti László elnök és Bársony László
Fotó: Gergely Szilárd

Mint azt Kuti Lászlótól, az egyesület elnökétől megtudtuk: a bál bevételét a sportöltöző padlóburkolására fordítják, így a helyi és a vendég csapat még komfortosabban készülhet a mérkőzésekre. Az elnök hangsúlyozta: a csapat jelenleg a megyei III. osztály középmezőnyében áll, de reális célkitűzés az első öt helyezés valamelyike. Mindazonáltal az egyesület nem csak a sportot, hanem a városrész kulturális életét is szervezi

A bál keretében két elismerést is átadott az egyesület, az őszi teljesítmény elismeréseként oklevelet vehetett át Laczó Gábor, a focicsapat támadója és jelenlegi házi gólkirálya, illetve Bársony László kapus is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!