Hírek

2015.09.29. 06:21

A zalabéri fogadó udvarán verekedtek

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le azt a nyomozást, amelyet garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 31 éves zalabéri férfi 2015. április 3-án éjfélkor értesítette a helyi körzeti megbízottat, hogy az étteremben összeszólalkozott két helybeli férfival. A tanúk azt mondták a kiérkező rendőröknek, hogy a vitát követően a három férfi az udvaron összeverekedett, többször ököllel ütötték és lökdösték egymást. A verekedésben mindannyian nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek. A két férfi ezután segítségül hívta családtagjait, akik egy vascsővel és egy fanyéllel előbb betörték az étterem zárt bejárati ajtaját, majd szétverték a 31 éves férfi autóját.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az öt férfi ellen garázdaság bűntett, valamint egy 23 éves férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!