Hírek

2016.07.08. 12:26

Aszfaltoznak egy szakaszt Sormáson, a Kossuth utcán

Sormás – Napokon belül befejeződik a Kossuth utca aszfaltozása, amely több mint két kilométeres szakaszon kap új burkolatot.

Szabó Zsófia

Pőcze Edit, Sormás polgármestere lapunknak elmondta: az útfelújításra korábban pályázaton nyert az önkormányzat 15 millió forintot. Az összeget saját költségvetésükből további hárommillió forinttal egészítették ki.

– A pénzt a belterületi utak felújítására fordítjuk – tájékoztatott a település első embere, aki hozzátette: a Dózsa György utcát tavaly már rendbe tették, s végeztek a temetőhöz, valamint a közösségi térhez vezető járdák helyrehozatalával is.

Magyar Árpád (balról) , Frank Kálmán és Könyves Géza aszfaltozza a Kossuth utcát. A munkával hamarosan végeznek. Fotó: Szakony Attila

– Jelenleg a Kossuth utcában dolgoznak a szakemberek – mondta a polgármester. – Három centiméter vastag aszfaltréteggel töltik fel az utcát.

Pőcze Edit a terveikről is beszélt: az Arany János, a Béke és a Petőfi utcát is felújítják, amennyiben lesz rá elegendő anyagi forrásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!