Hírek

2016.02.12. 11:14

Az ágyneműtartóban bújt el a tolvaj a rendőrök elől

Szomszédjához tört be a zalabéri férfi.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 11-én 11 óra körüli időben jelentették be a Zalaszentgróti Rendőrőrsön, hogy betörtek egy családi házba Zalabérben.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a ház ajtaját ismeretlen elkövető kifeszítette, és laptopokat, hangfalat, hátizsákot vitt magával. A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket, majd a két férfi lakásán házkutatást tartottak, ahol a betörés során eltulajdonított tárgyakat lefoglalták. A 21 éves elkövetőt még a helyszínen elfogták, míg a szomszéd házban élő 37 éves gyanúsítottat a zalaszentgróti járőrök 2016. február 12-én a reggeli órákban saját ágyának ágyneműtartójában találták meg elrejtőzve.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Zalaszentgrót Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a 21 éves és 37 éves zalabéri  férfiakkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!