Hírek

2016.10.05. 06:11

Balesethez és fa kidőlésekhez is riasztották a tűzoltókat

Zalaegerszeg - Sok munkájuk akadt a tűzoltóknak kedden Zala megyében, derül ki a katasztrófavédelmi igazgatóság beszámolójából.

Zalai Hírlap

Zalabér külterületén egy személygépjármű felborult, forgalmi akadályt képezve. A  jármű kerekeire állítását és áramtalanítását a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók végezték. A balesetben egy ember szenvedett sérüléseket.

Kemendollár határában délután tizenöt méter magas akácfa kettétört és teljes útakadályt képezett. A település önkéntes tűzoltói a zalaegerszegi hivatásos kollégáikkal együtt motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt.

Hévízen délután fél hatkor a Széchenyi úton húsz méteres fa dőlt ki, melyet a keszthelyi hivatásos és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók távolították el benzinmotoros láncfűrésszel.

A Sárhidát Gellénházával összekötő mellékúton este nyolc óra tájt egy fa a viharos szélben veszélyesen megdőlt, amelyet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolítottak el.

Nagykanizsa külterületén este nyolc órakor a vasúti felsővezeték szakadt le, fának csapódott, ami kigyulladt. A vezeték áramtalanítását a vasúttársaság szakemberei elvégezték, ezt követően a nagykanizsai hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották és eltávolították a fát a vezetékről.

Keszthelyen éjjel tizenegy után a Festetics György utcában tizenöt centiméter vastagságú fa dőlt az útra, fél pályás forgalmi akadályt okozva. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a növényt és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!