Folyamatosan dolgoznak a zalai tűzoltók

2017. április 20., 13:33 forrás: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
komment
A katasztrófavédelem műveletirányító ügyeletére a csütörtök kora délutánig tizenegy tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja szerint a következő helyszínekre hívta a lakosság a tűzoltókat:

02:07 | Becsehely: A 7-es számú főút 222-es kilométerénél fa dőlt az útra, amelyet a becsehelyi önkéntes tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrésszel.

02:21 | Lenti: A település külterületén a 86-os főúton egy kidőlt fa okozott félpályás forgalmi akadályt. Az úton lévő növényt a lenti hivatáos tűzoltók darabolták fel, megszüntetve az útlezárást.

05:53 | Nagykanizsa: Az Attila utcában egy fa a ház bejáratához dőlt, így az ott lakók nem tudtak kijönni ingatlanjukból. A helyi tűzoltók eltávolították a bejárathoz dőlt fát.

06:07 | Nagykanizsa: A Szentgyörgyvári utcában lévő családi ház kéményében korom égett. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a még izzó részeket távolították el a füstelvezetőből. Az eset során nem sérült meg senki.

07:45 | Balatongyörök: A 71-es számú főút 94-es kilométerénél öt méteres leszakadt faágak akadályozták a főútvonal forgalmát. A forgalmi akadályokat képező ágakat a keszthelyi hivatásos tűzoltók távolították el láncfűrésszel.

08:15 | Pölöske: A település külterületén egy húsz méteres fa dőlt az útra, amelyet a pacsai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói távolítottak el.

Fotó: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

08:28 | Kiskutas: A Fő utcában egy húsz méteres fa eltört és a szomszédos épületre borult. A növényt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel, kötél biztosítás mellett távolították el.

10:02 | Zalaegerszeg: A Novák Mihály utcán öt méteres fa veszélyesen dőlt meg, amelyet a zalaegerszegi tűzoltók távolítottak el.

10:10 | Zalavég: A település külterületén egy száraz fa az útra dőlt, amely teljes terjedelmében elzárta az út forgalmát. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók távolították el az útakadályt.

10:47 | Zalaszentgrót: A Május 1 utcában egy fa ága villanyvezetékre esett, amit jelentősen megnyújtott. A város önkormányzati tűzoltói csáklya segítségével eltávolították a faágat a villanyvezetékről.

12:27 | Zalaegerszeg: A Várberki utcában egy vadgesztenye fa tizenkét méter hosszú ága letörött,amely a közvilágítás vezetékét szakította el valamint köztéri lámpát, kerítést rongált meg. A megyeszékhely tűzoltói láncfűrésszel eltávolították az útakadályt is képező leszakadt ágat.

2017. április 20., 13:33 forrás: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...