Hírek

2016.06.27. 17:15

Grill, bogrács, tárcsa - A szabadtéri főzésben a férfiak is jeleskednek

Zalaegerszeg - A kerti főzés közösségi élmény, a kemencét, a bográcsot, a grillezőt mindig többen veszik körül. Az étkek pedig egyéni ízlés szerint bővülnek hozzávalókkal.

Zalai Hírlap

Valószínűleg ezért is lesz népszerű a Pannon Lapok Társasága (PLT) kiadásában most megjelent Szabadtűzi ételek könyve című kötet, amely az olvasók receptjeit tartalmazza. Közel 1000 recept érkezett, melyből kicsit több mint 300 jelent meg. A hagyományoknak megfelelően a szerzőkkel tegnap találkoztunk, a könyvbemutatón Virrasztó Zsolt lapigazgató köszöntötte az egybegyűlteket. Kiderült, szerencsére sok a régi motoros , de mindig akad újabb olvasó is, aki csatlakozik a receptküldők táborához. Miután olvasóink átvették saját példányaikat, kíváncsian lapozgatták, hiszen előre nem tudták, melyik receptjük került be. Ezúttal 33 zalai recept olvasható, volt, aki több étel leírását küldte el. Köszönjük olvasóinknak, hogy megosztották féltve őrzött receptjeiket.

A PLT 18. szakácskönyve tegnaptól kapható az ügyfélszolgálati irodákban, igényelhető a kézbesítőknél. A 2190 forintos fogyasztói árból megyekártyás előfizetőink 600 forint engedményt kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!