Hírek

2014.12.17. 19:55

Halálra gázoltak egy kerékpárost Zala megyében, nyomozó vezette az autót (frissítve)

A baleset a 7416-os úton, Lenti és Csesztreg között történt.

Arany Gábor

A helyszínen meghalt az a lentihegyi 50 éves kerékpáros férfi, akit  2014. december 17-én 19 órakor eddig még ismeretlen körülmények között elgázolt egy autó. A Peugeot 306-os típusú gépjárművet vezető fiatalember Lenti felől Csesztreg irányába tartott, amikor hátulról elütötte a vele azonos irányba haladó biciklist.

A helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt a rendőrök.

3:45 Újra járható az út Lenti és Csesztreg között.

Befejezték a helyszínelést a zalai rendőrök a 7416-os számú úton, ahol 2014. december 17-én 19 órakor eddig még tisztázatlan körülmények között gázolt el egy lentihegyi férfit egy fiatalember Peugeot 306-os típusú személyautójával. A kerékpárral közlekedő 50 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Lenti - Hajnali három óráig tartott annak a balesetnek a helyszínelése, amely a 7416-os számú úton történt december 17-én 19 óra tájt. A Lentiből Csesztreg felé vezető úton, a kisváros határától  öt kilométerre eddig még tisztázatlan körülmények között egy Csesztreg felé tartó személyautó gázolta halálra a vele azonos irányban motoros kerékpárjával közlekedő lentihegyi 50 éves férfit. A kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt, de járműve világítása működött. Megerősített információnk szerint a Peugeot 306-os típusú személyautót a lenti kapitányság egyik huszonéves nyomozója vezette, akinél az alkoholszonda nem jelzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!