Hírek

2017.07.07. 16:21

Kisinasok lesznek? - Közel százan vettek részt a kamarai táborokban

ZALASZENTGRÓT - A városban a hét elejétől öt napon át tartott a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kisinas tábora, s a tegnapi táborzárással egyúttal a kamara idei nyári programsorozata is lezárult.

Hajdu Péter

A szünidő kezdetétől három városban, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Zalaszentgróton szervezte meg hetedikes tanulók számára a kamara az ötnapos kisinas táborokat.

 

Az összesen 96 hetedik osztályos tanuló táboroztatásával - amellett, hogy volt mód a kikapcsolódásra is - a kamara nem titkolt célja a különféle szakmák iránti figyelem felkeltése volt. Mindhárom városban vállalkozásoknál, illetve a szakképző intézmények tanműhelyeiben tettek látogatásokat, és közben szakemberek segítségével ki is próbálhattak néhány munkafolyamatot. A táborokban, így tegnap a zalaszentgrótiban is az utolsó napon találkoztak a közreműködő intézmények vezetőivel, s végül tiszteletbeli kisinassá avatták őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!