Hírek

2016.07.05. 14:34

Kölyökakadémia - a kullancsok elleni védekezés is téma az egervári táborban

Egervár - Több évtizedes szünet után újból nyári tábor kínál felügyeletet és programot az egervári gyerekeknek.

Magyar Hajnalka

A hétfőn indult Kölyökakadémián minden reggelt zenés tornával kezd a 14 óvodás és kisiskolás résztvevő. Kedden a Pincedombon jártak a gyerekek, ahol Oláh Gusztáv, a vadásztársaság titkára beszélgetett velük az erdei állatokról és a kullancsok elleni védekezésről.

Oláh Gusztáv a szarvasok agancsváltásáról is mesélt. Akik hallgatják:  Selek Réka, Sebők Annamária, Tóth Gergő, Nagy Richárd, Tóth Lilien, Tompos Jázmin, valamint Bekes Olivér. Fotó: Pezzetta Umberto

A folytatásban kézműves és sport programok váltják egymást, emellett várkastély-látogatás, mozizás, házi Ki Mit Tud?, közös sütikészítés, helytörténeti túra kínál élményt. A hetet a szülőkkel közös szalonna- és mályvacukor-sütős záróest koronázza meg. A tábort az önkormányzat és számos segítő támogatja, s a faluház kulturális közfoglalkoztatottjai - Zubor Viktória, Bekes Nikolett, Kapcsándi Nikolett - váltják valóra Bóbics Szabina diákmunkás közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!