Hírek

2016.08.29. 18:20

Látványos retró műsor

Zalaegerszeg - Szeptember 1-jétől lehet megvásárolni a jegyeket az ügyfélszolgálati irodáinkban a Zala Szépe 2016 döntőjére.

A keszthelyi Festetics-kastély kivételesen szép, királynőkhöz méltó, Velencei tükörtermében rendeztük meg nemrég az elődöntőt, melyen komoly izgalmak közepette választotta ki a szakértő zsűri azt a tíz lányt, aki szerepelhet a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban szeptember 18-án, vasárnap 19 órakor rendezendő döntőben.

A lányok nemcsak gyönyörűek, de igyekeznek fittek is maradni, s minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legtökéletesebb formában állhassanak majd a színpadra. Néhányan a jó cél érdekében az étrendjükön is változtattak, sőt azzal töltik idejüket, hogy edzőterembe járnak, hiszen dívákként szeretnék lenyűgözni a zsűri tagjait.

Érdemes lesz tehát jegyet vásárolni a Zala Szépe 2016 döntőjére, hiszen az előző évekhez hasonlóan nívós műsort láthat a közönség.

- Vérbeli rock and roll bulit csapunk a lányokkal - fogalmazott Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabatéri Színház Kft. ügyvezetője. - Látványos showműsorral készülünk, a jókedv garantált lesz. A döntősök egy titokzatos szállodában magyar retró slágerekre szórakoznak, s persze a lépéseket, a mozdulatokat is ehhez a világhoz igazítjuk majd.

A verseny előválogatójának egy pillanata: Vörös Liliána Barbara és Kánnár Luca (b-j) a keszthelyi kastély parkjában Fotó: Pezzetta Umberto

A fergeteges műsor középpontjában természetesen a legszebb lányok állnak majd. Azonban a döntőig még sok munka áll előttük: be kell gyakorolniuk a koreográfiát, valamint megtalálniuk a személyiségükhöz passzoló legszebb ruhákat.

Ezúttal is rengeteg ajándék vár a döntő résztvevőire. A győztes idén is korlátlanul használhat majd három hónapig egy Skoda Rapid Spaceback 1.2 TSI Style személyautót az Istiván Autóház felajánlásából. Az Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Utazási Irodája 5 napos római utazást ajánl fel két fő részére. A Böjte Ékszer Kft.-től az első 3 helyezett egy-egy Ice-Watch karórát, valamint egy-egy nyakláncot kap korona alakú medállal, az első helyezett továbbá egy koronás gyűrűnek is örülhet. Minden döntőbe jutott versenyző egy 10 ezer forintos, natúrkozmetikumokból összeállított ajándékcsomagot kap a zalaegerszegi Refan Natúrkozmetika és Parfüméria felajánlásaként. A döntőbe jutott versenyzők fürdőruháját a zalaegerszegi Lottó Ruhaház, a döntőn a dekorációt és a nyertesek csokrait pedig a Virágudvar biztosítja.

A zalaegerszegi Amfora üzlet hatszemélyes teáskészletet, a Belvárosi Nyelviskola és Európai Uniós Szaknyelvi Oktatási Központ nyelvtanfolyamra szóló utalványt, a Brainturbo Nyelviskola 2 db 20 órás kommunikációs fejlesztő tréninget, a Petró Ékszer és Galéria pedig az első három helyezett és a különdíjas hölgy számára különleges karkötőt ajánlott fel. Továbbá a döntősök között a ComputerBox jóvoltából egy ASUS Zen Pad 16 GB-os táblagép is gazdára talál. A versenyzők biztonságára az Atalian Security vigyáz. A Zala Szépe főtámogatója a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!