Hírek

2016.10.05. 21:07

Mesterek klubja

Zalaegerszeg - Október 4-én közel 20 zalai vendéglátós mester részvételével megalakult a Zalai Vendéglátós Mesterek Klubja a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorálásával.

A klub ötlete nem újkeletű, hiszen már vagy tíz éve is volt hasonló kezdeményezés. Most elsősorban az elmúlt években lezajlott mestervizsgáknak köszönhetően újból napirendre került, hogy a vendéglátós területen dolgozó zalai mestereknek legyen egy olyan fóruma, ahol megvitathatják az aktuális problémáikat, illetve előadókat hívhatnak az őket érdeklő témákhoz.

A klub alakuló ülésén a résztvevők megállapodtak abban, hogy összejöveteleiket háromhavonta tartják, és a szakmai programban mindig szerepel majd valamilyen szakképzéssel, munkaerőpiaccal, hatósági ellenőrzésekkel kapcsolatos téma. A klub lehetőséget kínál a vendéglátóipar számára aktuális pályázati kiírások megismerésére is.

Első alkalommal a szakképzés helyzetéről, a gyakorlati oktatással kapcsolatosan hallhattak előadást, majd megbeszélték saját tapasztalataikat. A program borkóstolóval zárult.A klub résztvevői fontosnak tartják, hogy szavuk, elismertségük legyen a szakmában, és az általuk megfogalmazott szakmai észrevételek, javaslatok magasabb szintekre is eljussanak.

A következő összejövetel januárban lesz, s várják további régi és új zalai mesterek jelentkezését is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!