Hírek

2016.12.09. 21:35

Ők a legbájosabbak

Zalaegerszeg - Szerkesztőségünk idén is meghirdette a korábbi években nagy sikert aratott Gyermekmosoly pályázatát.

Hajdu Péter

Felhívásunkra közel 160-an jelentkeztek fényképeikkel, amelyek közül a zsűri 80-at választott ki. Rájuk lehetett szavazni a Zalai Hírlapból kivágott szelvényekkel, illetve a zaol.hu oldalon. A gyermekek fotóira összesen 31 196 szavazat érkezett. Első helyezett lett 5115 szavazattal a 14 hónapos egervári Koroknyai Zara Amina.

Képünkön a szülők és a győztes mosolyú gyermekeik (b-j): Gál Tibor, Gál Regina, Gálné Gál Ágnes, középen Koroknyai Csaba ölében Koroknyai Zara Amina, mellettük az anyuka, Pendli Henrietta. Jobbról Takács Nikoletta, Őr József és kislányuk, Őr Szofi
Fotó: Hajdu Péter

A zalalövői öt és fél éves Gál Regina a második legtöbb szavazatot kapta, összesen 2390-et, a zalaegerszegi Őr Szofira pedig 1654-en adták szavazatukat, a másfél éves kislány fotója 3. lett. A győztesek 30, 20 és 10 ezer forintos ajándékutalványt kaptak. Az első helyezett Zara anyukája elmondta, anyósa kérésére nevezték be a kislányt, de csöppet sem bánták meg.

A 2. helyezett Regina az édesanyja döntésére vett részt a pályázatban, rá Zalalövő környékéről sokan szavaztak. Szofi édesanyja, mint elmondta, az egerszegi piacon rendszeresen árul, és sok vásárló gratulált neki a napokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!