Hírek

2015.09.18. 06:52

Ököllel ütötte, súlyosan sérült az idős asszony

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt az ügyet, amelyben egy 37 éves zalaegerszegi férfit súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsítanak a nyomozók.

A gyanú szerint február 17-én 14 óra körüli időben Zalaegerszegen, a Vásártéren egy 37 éves zalaegerszegi férfi előzetes szóváltást követően két alkalommal, ököllel arcon ütött egy 68 éves helyi nőt. Az ütésektől az idős nő a járdára esett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A szakértői vizsgálat alapján az asszony a bántalmazás időpontjában a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes állapotban volt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 37 éves zalaegerszegi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!