Hírek

2017.03.11. 14:39

Sajtótalálkozó a reneszánsz várban

Egervár Önkormányzata és az Egervári Várkastély szombaton immár harmadik alkalommal köszöntötte a megyében dolgozó, s velük együttműködő zalai sajtószervezetek munkatársait.

Arany Horváth Zsuzsa

A szabad sajtó napjához közeledve Manninger Jenő országgyűlési képviselő és Gyerkó Gábor, a község polgármestere beszélt a helyi sajtó jelentőségéről, a felelősségéről, köszönve a települési, a zalai és az országos politikai események iránt tanúsított elkötelezett figyelmet.

Az országgyűlési képviselő az objektív tájékoztatás fontosságáról is szólt, jelezve, az internet világában, a közösségi média adta lehetőségek között felértékelődik a zalai sajtóműhelyek hitelessége. A polgármester a település jövőbeli terveiről szólva elmondta, 200 millió forint értékű pályázat kedvező elbírálását várják, hogy az egészségházzal, az óvodával, az ipari  parkkal kapcsolatos fejlesztési terveiket megvalósíthassák.

A várkastély kulturális rendezvényeiről az üzemeltetők nevében Székedli Bertold, a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület vezetője beszélt, jelezve, a Turay Ida Színház nyolc színpadi produkcióval érkezik a nyáron, de lesz országos Star Wars találkozó, íjászati és fogathajtó seregszemle, családi és gyereknap, koncertet ad Halász Judit, Szandi és az Alma Együttes. Saáry Danny  üzemeltető pohárköszöntőjében szintén köszönetet mondott a sajtó figyelméért, amely lehetővé teszi, hogy a nagyközönséget jól szolgálják programkínálatukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!