Hírek

2016.08.01. 05:28

Szalagkorlátnak ütközött egy személykocsi az M7-esen (frissítve)

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi hétfő reggel az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 206-os kilométernél.

Horváth-Balogh Attila

Az ütközés következtében a jármű az út menti árokba sodródott. A helyszínre Nagykanizsáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a gépkocsit és megkezdték a műszaki mentést.

Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Fotó: Szakony Attila

Kollégánk információi szerint viszonylag szerencsés kimenetelű baleset történt hétfő reggel az M7-es autópályán Nagykanizsa közelében, a sztráda Letenyére vezető oldalán. Egy Lexus típusú személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött és lesodródott az útról, majd a vízelvezető árokban állt meg. A mentést a nagykanizsai hivatásos tűzoltók végezték. Szerencsére személyi sérülés nem történt a baleset során. Az autó még a helyszínen tartózkodó utasai (a sofőrrel együtt hárman utaztak a gépjárműben) elmondták: Gödről a horvát tengerpartra igyekeztek, de a kocsi vezetője vélhetően elbóbiskolt és letért az útról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!