Hírek

2016.05.30. 12:03

Szexuális tartalmú üzenetek: ma nyomozást rendelt el a rendőrség

Az egyik bulvárújság még szombaton számolt be arról, hogy ötvenes évei­ben járó zalai kajakedző szexuális tartalmú üzeneteket írt az internetes közösségi oldalon kiskorú tanítványának. Azóta több híroldal, televíziós csatorna is foglalkozott a pedofilgyanús üggyel.

Benedek Bálint

Ezzel kapcsolatosan megkerestük a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan ma reggel még azt a választ kaptuk, hogy eddig feljelentés nem érkezett. Továbbá azt írták: a különböző internetes hírportálokon megjelent üzenetváltással kapcsolatban - egy állampolgár információi alapján - a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2016. május 28-án több gyermeket és azok szüleit is meghallgatták, de bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel, ezért eljárás sem indult.

A ZMRFK szóvivőjének ma délutáni, újabb tájékoztatása szerint az eset körülményeinek vizsgálata céljából a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 2016. május 30-án nyomozást rendelt el kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A szakértők bevonásával folyamatban lévő nyomozás további részleteiről jelenleg nem ad tájékoztatást a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!