Hírek

2016.07.12. 10:14

Szórakoztató programok

Batyk - Szombaton nagyon gazdag, szórakoztató programban volt része annak, aki ellátogatott a batyki falunapra.

Szalay Csaba

Horváth Tamás alpolgármester köszöntője után Hertelendy Attila és partnere operettslágerekkel hangolta jókedvre a közönséget. Utánuk helyi és környékbeli amatőr csoportok fokozták a hangulatot.

Tetszést arattak a Főnix tánccsoport kicsi és nagyobb táncosai. Vastapsot kapott a szentgróti Bangó Balázzsal fellépő, több helyen már sikeresen szereplő batyki Koczpek Enikő örökzöld és mai slágerekkel. Kirobbanó sikerük volt táncparódiáikkal a türjei felnőtteknek.

Jó volt látni a pókaszepetki nyugdíjas klub tagjait, akik vidám jelenetet és moderntánc produkciót adtak elő.

A zalaapáti tangóharmonikások készülődése alatt játékban vettek részt a batyki és a sopronnémeti vendégek. Bognár Sándor, a partnertelepülés, Sopronnémeti polgármestere elmondta, hogy most viszonozzák a batykiak július 2-i látogatását, és nagyon tetszik nekik a zalai emberek kedvessége, lelkesedése.

A falunapon az alpolgármester könyvutalványt adott át Bódis Nikolettnek, aki a türjei iskola hetedik osztályát fejezte be, kitűnő tanulmányi eredményéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!