Hírek

2014.10.23. 13:30

„Téliesítették” a királynői autót

Nagykanizsa - A Zala Szépe 2014 verseny győztese, Bazsika Mónika örömmel használja egyik nyereményét, a Skoda Citigo személygépkocsit.

Benedek Bálint

És azt sem titkolja: a királynői korona mellé járó ajándékok közül ez a tornádó piros autó dobogtatta meg a szívét leginkább. A felajánló Istiván Autó Kft. még a téli szezon kezdete előtt gumicserével gondoskodott róla, hogy a szépségkirálynő járgánya alkalmazkodjon a megváltozó útviszonyokhoz.

A 21 éves, rédicsi Bazsika Mónika két héttel ezelőtt kapta meg a Skodát és a kulcsokat, és falujából azonnal 270 kilométeres útra indult, a fővárosba. Azóta is főleg a forgalmas pesti utcákon használja – eddig hiba nélkül.

– Valósággal a szívemhez nőtt az autó: fürge az autópályán, és a dinamikus fővárosi közlekedéshez is tökéletesen megfelel – mesélte Bazsika Mónika. – A Škoda legújabb modellje ötletes kompakt, mégis tágas. Gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony és vonzó megjelenésű. Különösen a tolatóradarnak és a napfénytetőnek vettem hasznát.

A szépségkirálynő Bazsika Mónika, és szerelme, a Skoda Citigo. Az új abroncsokkal télen sem lesz lehetetlen előttük. Fotó: Szakony Attila

Amikor a királynő átvette az autót, megígérte, úgy vigyáz rá, mint egy ékszerdobozra. És így is tesz: a nyolcadik kerületben lakik, s mivel az a városrész nem éppen a biztonságáról híres, az autó az éjszakáit egy őrzött mélygarázsban tölti.

– A látványos színe és a matricák miatt megnézik az utcákon, büszke vagyok, hogy vezethetem – tette hozzá Mónika. – Gyakran készítek közös képeket a Facebook-ra, hiszen csupán három hónapig lehetünk egy pár.

Az Istiván Autó Kft. vezetésének célja, hogy ez idő alatt ne csak jól, de biztonságban is érezze magát a Zala Szépe 2014 győztese.

– Mónika komfortosan és biztonságosan vezet, tehát jó kezekben van a Skoda Citigo – fogalmazott Aranyos Imre, a kereskedés értékesítési vezetője.

A téli átálláshoz az autót a szakemberek átvizsgálták, ellenőrizték a fényszórók magasságát, téli ablakmosó folyadékkal töltötték fel a tartályt. De hókaparót és jégoldót is adtak Bazsika Mónikának ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!