Hírek

2015.07.26. 07:10

Tolvai Reni Lentiben lépett fel a nyári esték programsorozat keretében

Lenti - Hétvégén a Leslie Night Band és a 2010-es Megasztár győztese, Tolvai Reni lépett fel a nyári esték programsorozat keretében.

Korosa Titanilla

Fotók: Kósa Róbert

A hangulatos country zenét játszó két tagú együttes gyakori fellépője hazai és külföldi rendezvényeknek, fesztiváloknak, többször felléptek már a Lenti közönség előtt. Ez alkalommal két órán át zenéltek a helyi közönségnek.Őket a Megasztárból ismert, nagyváradi kötődésű Tolvai Reni követte, aki új albumáról hozott dalokat a rajongóinak. A 2010-ben az Év hangja elismerést is begyűjtő énekesnőre több fellép is vár még nyáron, illetve mint mondta nyaralást is tervez. Fontos szerepet tölt be a családja életében, ők tartják a földön és  sok időt tölt el velük a munka mellett. A fiatal előadóművész igen jól érezte magát a városban és szívesen visszajönne. A novemberben megjelent albuma után már idén ősszel stúdióba vonul és új dalokat készít majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!