Hírek

2016.06.27. 07:26

Traktorbaleset Gelsén: Nem tudták újraéleszteni a férfit

Gelse – Leesett egy kerti kistraktorra kötött utánfutóról egy középkorú férfi vasárnap, a déli órákban, a dél-zalai faluban. A baleset következtében a helyi lakos azonnal elhunyt.

Szabó Zsófia

A balesetről helyi lakosok tájékoztatták lapunkat.

Ezt követően megkerestük a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot. Bán Kitti sajtómunkatárs elmondta: a lejtős, hegyi úton lefelé haladt a kistraktor, amelynek pótkocsija – vélhetően egy lökés hatására – „megcsuklott", az utánfutó egyetlen utasa pedig kiesett. Ebből fakadóan olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínre kiérkező mentők sem tudták megmenteni az életét. A huszonöt éves gelsei sofőrnek, aki a járművet vezette, nem esett baja. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

A baleset helyszínén rövid idő alatt sokan gyűltek össze. Informátoraink szerint a lejtős út és a nem megfelelően megválasztott sebesség is közrejátszott a történtekben, illetve az is, hogy rögzítés nélkül ült a pótkocsin a férfi. A szemtanúktól megtudtuk azt is: mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ám hiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!