Hírek

2017.06.17. 13:01

Megvertek és kiraboltak egy német férfit Keszthelyen

A zalai rendőrök fél napon belül azonosították és elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint Keszthelyen, a Helikon parkban kiraboltak egy német állampolgárságú férfit.

Pénteken késő este a a Helikon parkban két férfi rátámadt egy német állampolgárságú férfira. Sznopek Veronika, a megyei rendőrség szóvivője lapunknak elmondta: egyikőjük hátulról, nyaktájékon megütötte a férfit, aki a földre került. Ezután a két támadó többször megrúgta a sértettet.

A férfi egy közeli vendéglátóhelyen kért segítséget, onnan értesítették a rendőrséget és mentőt is hívtak hozzá. Kiderült: a bántalmazott nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett: az arccsontja tört el. A rablók több százezer forintot zsákmányoltak.

A keszthelyi rendőrkapitányság nyomozói fél napon belül azonosították és elfogták a feltételezett támadókat. A szóvivő hozzátette: egy 30 és egy 32 éves zalakomári férfit vettek őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!