Hírek

2017.06.07. 14:08

Vidám pillanatokban bőven volt részük a lurkóknak Csapiban

Csapi - Félretette egy nap erejéig a leckét és a sok tanulnivalót szerdán közel kétszáz diák a csapi Térségi Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégiumban.

Szabó Zsófia

Az immár hagyományos, reggeltől kora estig tartó gyermeknapi rendezvény természetesen nem a számonkérésről, hanem a vidámságról, a nevetésről szólt. A nebulók szünet nélküli kacajához és az önfeledt szórakozásához hozzájárultak a testüket-lelküket megmozgató programok.

Az ínycsiklandó, finom falatok, mellyel a főzőversenyen szorgoskodó fiatalok kedveskedtek társaiknak, tanáraiknak, kellő energiát biztosítottak a gólyalábakon sétáláshoz, a lovagláshoz, a focimeccshez és a sorversenyekhez.

Horváth Annabella, Bogdán Vivien, Bogdán Bianka és Bogdán Veronika (képünkön) pedig a trambulinba szeretett bele. A kis hölgyek olyannyira élvezték az ugrálást, hogy szinte egy percre sem akartak kiszállni a játékból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!