Hírek

2016.07.01. 12:39

Idén ismét Zala Szépe - Jelentkezz a szépségversenyre!

Zalaegerszeg - Immár a huszonkettedik Zala Szépe-versenyt szervezzük; szeptember 18-án, vasárnap a legendás korona ismét egy gyönyörű zalai hölgy fejére kerül.

Zalai Hírlap

Készülve a legszebb zalai lányok versenyére, szakítottunk is a hagyományokkal, meg nem is. Változnak például az időpontok, hiszen a döntőt augusztus vége helyett csaknem egy hónappal később, szeptemberben rendezzük meg, a show pedig a zalaegerszegi AquaCityből a szintén megyeszékhelyi Hevesi Sándor Színházba költözik. Oda, ahol mintegy másfél évtizeden keresztül évről évre otthonra talált.

Egy múltidéző pillanatkép: a  2014-ben győztes Bazsika Mónika helyezi el Kovács Adrienn, a 2015-ben megválasztott  Zala Szépe  fejére a koronát.

A lényeg azonban változatlan! Ha elmúltál 16 esztendős, Zala megyei lakóhellyel rendelkezel, és van kedved szépségversenyen megméretni magad, akkor ne habozz! Küldd el az önéletrajzodat, illetve egészalakos valamint portréfotódat szerkesztőségünk e-mail címére: [email protected], vagy a cikk végén található felületen is feltöltheted.

A hagyományokhoz híven a jelentkezés lezárulta után előválogatóra hívjuk a hölgyeket, méghozzá igazán patinás környezetbe, a helyszín tudniillik ezúttal is a keszthelyi Festetics-kastély lesz.

A döntő résztvevőinek névsora az augusztus 13-án, szombaton rendezendő előválogató zsűrijének döntése illetve olvasóink szavazatai alapján válik teljessé. Az előválogatót aztán rövid pihenés, majd a továbbjutók felkészülésének időszaka követi, hiszen szeretnénk, ha szeptember 18-án a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban igazán elegáns, látványos produkció tenné emlékezetessé a Zala Szépe 2016 döntőjét. A győztes idén is korlátlanul használhat majd három hónapig egy személyautót, illetve kétszemélyes luxusutazás részese lehet, de a hagyományoknak megfelelően rengeteg ajándék vár majd a döntő résztvevőire. Ha úgy érzed tehát, hogy a Zala Szépe 2016 döntősei között a helyed, jelentkezz! Ezt egyébként egészen július 31-ig megteheted.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!