Hírek

2016.08.15. 12:52

Zalaegerszeg és Egervár között kapaszkodó lesz - Hosszú a terelősáv, figyelni kell!

Zalaegerszeg - Zala megyében több szakaszon folynak kivitelezési munkák a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerződései alapján.

Arany Horváth Zsuzsa

 

Dolgoznak a 74-es számú Nagykanizsa-Zalaegerszeg-Vasvár másodrendű főúton, Zalaegerszeg térségében a Kispáli csomópontban, a 762 sz. másodrendű főút Zalaegerszeg átkelési szakaszán is. A térségben készült fotó mutatja a munkálatokat, amelyekről a következő tájékoztatást kaptuk: a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2016. április 11.-én írta alá a kivitelezési szerződést a közbeszerzési eljáráson nyertes DSW Konzorciummal, melynek része a tárgyi 74-es számú főút Kispáli bekötő úti csomóponti szakasz felújítása, mintegy nettó 662 millió forint értékben. Az építési munkálatok során a kanyarodó sávokkal kialakított biztonságos csomópont kiépítése, valamint a beláthatatlan bukkanók magassági korrekciója történik meg az útpálya korszerűsítésével párhuzamosan. Az útépítési feladatok a kivitelező ütemezésének megfelelően haladnak, és várhatóan 2016. október második felében fejeződnek be. Az út átadásáig számítani kell a jelzőlámpás forgalomirányításra a Kispáli bekötő út csomópontjától egészen Egervár irányába a megépült terelőúton, majd a későbbiekben a csomópont előtti szakaszon is. A felújítás befejezéséig kérik a közlekedők türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!