Hírek

2012.06.23. 14:08

Zalavölgyi Kultúrtivornya Zalaszentgróton

Zalaszentgrót - A Zalavölgyi Kultúrtivornya idei programajánlata minden eddiginél szélesebb volt.

Hajdu Péter

A rendezvénysorozat vasárnap ér véget.

Hetedik alkalommal rendezték meg a sokak által egyszerűen csak tivornyának nevezett eseményt, mely az évek során alaposan kinőtte magát: programok és érdeklődők tekintetében egyaránt. A rendezvény a térség színes, keresett fesztiváljává vált. A Templom téren, a Kiskastély környékén és a ligetben egyaránt zajlott az élet. Az elmúlt napok is kínáltak kulturális programokat, azok sora azonban a hét végén, péntektől teljesedett ki. Nyitottak képzőművészeti és vadászati kiállítást, rendeztek Ki-mit-tud?-ot, horvát-magyar pályázat keretében bemutatkoztak tánccsoportok, fellépett Marót Viki és zenekara, s retro diszkó is várta a vendégeket. Szombaton kézműves bemutatók, angol autók mustrája, motoros kaszkadőr show, színészek főzőversenye és vetélkedője, hazatérők olimpiája mellett Tüsi Bohóc és dumaszínház is szerepelt a sorban.

Vasárnap sem csalódnak, akik ellátogatnak a kultúrtivornyára. Többek között néptáncbemutató, koncertek, s a Megafactor döntője kínál kellemes időtöltést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!