Hírek

2017.08.08. 12:34

Nyáresti muzsika Gyenesdiáson

GYENESDIÁS Idén is útjára indult a több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő Községházi esték sorozata, melyre leginkább a helyiek és üdülőtulajdonosok látogatnak el, de a településen és a környékén nyaralókat is várják.

Keszey Ágnes

Hársfalvi György szervezőtől, a Klubkönyvtár vezetőjétől megtudtuk: az idei szezonban helyi és térségbeli együttesek koncerteznek. A komoly-, jazz és könnyedebb stílust is magába foglaló, ingyenesen látogatható sorozat nyitányaként múlt héten a keszthelyi zenetanárok Acoustic Line együttese zenélt. E hét szerdán 20 órától a Kiss Tamás zenetanár vezette Fidelis Brass fúvósnégyes, augusztus 16-án 19 órakor Utazás a keresztény zenei irodalomban címmel a keszthelyi Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom Salve Regina kórusa lép fel, karvezetőjük: C. Tóth Zoltán orgonán játszik. E koncert előtt nyílik majd meg Kovács Tibor szekszárdi festőművész tárlata.

Az    Acoustic Line Band lépett fel először - Fotó: Hársfalvi György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!