Horoszkópok

2016.07.22. 19:01

Napi horoszkóp - A Bikát meglepik a fejlemények

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Se kedve, se energiája most különféle alkudozásokhoz, vitákhoz. Legszívesebben inkább mindent ráhagyna a többiekre. Lehet, hogy ma tényleg így is kellene tennie!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma szembe kell kerülnie egy olyan dologgal, amit elvileg már réges- régen lezárt magában. Legalábbis eddig szentül hitte, hogy így van. Meglepik a fejlemények.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Olyan gyorsan jöttek a sikerek, hogy elszokott attól, hogy megküzdjön értük. Most, amikor új feladatot kap, már más a helyzet. Lehet, hogy ezt nem fogják olyan könnyen adni.

Rák (június 22–július 22.) – A félreértések és viták elkerülése végett a lehető legtisztábban fogalmazzon egy bizonyos ügyben. Nem merülhet fel még csak a kétely sem a partnerében az ön állítása után.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Még mindig igen súlyos érzelmi válságban van, amiből nem úgy tűnik, hogy most fog kilábalni. Azonban ezt is kihasználhatja. Próbálja megfejteni, hogy mit akar igazán!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Két fontos dolog között kell ma választania. Mindkettő roppant kedves Önnek, éppen ezért olyan nehéz a döntés. Pedig most nem hátrálhat ki, valami mellett voksolnia kell.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valamit már jó ideje szeretne megszerezni, de az utóbbi napokban elbizonytalanodott, hogy valóban erre van-e szüksége. Ha nem biztos a dolgában, várjon pár napot.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma egy kicsit többet beszélhet, mint amennyit kellene. Könnyen kifecseghet olyan dolgokat, amiket bizalmasan árultak el önnek. Nem tehet róla, csak kiszalad a száján.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Úgy érzi, hogy körbekörbe jár, és állandóan ugyanazokat a hibákat követi el újra és újra. A hétvége remek alkalmat kínál, hogy kicsit megálljon és magába nézzen.

Bak (december 22.– január 20.) – Ön rendkívül elégedett a jelenlegi helyzettel, és meg sem fordul most a fejében, hogy mindent kockára tegyen valamiért, ami ráadásul még csak nem is biztos.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Annyi sürgős dolga akad hirtelen, hogy azt se tudja, hova kapja a fejét. Kérjen az egyik barátjától némi segítséget, hogy biztosra mehessen. Bár még így is nehéz lesz.

Halak (február 21.– március 20.) – Ma aztán különösen kell figyelnie arra, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Bár szíve szerint kimondaná, amire gondol és gyorsan letudná a dolgokat.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!