Napi horoszkóp - A Kos izgalmas napnak néz elébe

2016. március 11., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos – Igazán izgalmas napnak néz elébe, melyen nem tudja pontosan, hogy kitől mire számítson, magának kell rájönnie a dolgokra. Ráadásul még egy új ismeretség is szert tehet ma!

Bika – Első talán nagy falatnak tűnő kihívással kell ma szembenéznie, de semmi esetre sem szabad meghátrálnia. Neki kell veselkednie a feladatnak és legjobb tudása szerint végrehajtani!

Ikrek – Végre fel kellene ismernie, hogy mik azok az életében, amiket érdemes megtartani, és mik azok, amiket most már el kellene engednie. Fontolja meg alaposan és cselekedjen!

Rák – Párkapcsolatában minden a lehető legnagyobb rendben van jelenleg, olyannyira, hogy az elkövetkezendő napokban akár egy komoly, közös lépést tehetnek előre kedvesével!

Oroszlán – Most nincs se ideje, se lehetősége a fantáziálgatásra! A jelen történései kell, hogy lekössék a figyelmét, ugyanis éppen elég feladatot kell megoldania, és nincs minden rendben!

Szűz – Valaki nagy segítségére volt a közelmúltban, amit szeretett volna mihamarabb meghálálni neki. Ma lesz alkalma törleszteni az illető felé, aki amúgy nem is vár viszonzást.

Mérleg – Ha sok időt tölt valaki olyan társaságában, akinek nincsenek különösebb céljai az életben, akkor idővel ön is átveszi a mentalitását és azonosul az illetővel. Rossz példát követ!

Skorpió – Párkapcsolatában állhatnak be pozitív változások a nap folyamán, míg ha ön jelenleg egyedülálló, akkor most jó eséllyel rábukkanhat arra a személyre, akit régóta keres!

Nyilas – Kissé feldúlt mostanság, és nem biztos, hogy józan ésszel képes ma dönteni, ha a jövőjéről kell határoznia. Kérjen haladékot, amíg rendezni tudja a sorait, aztán lépjen!

Bak – Válaszokat keres, és azért, hogy megtudja, amit akar, mindent meg is tesz, de a legfontosabbat elfelejtette, magába nézni először! Csak utána vonhat kérdőre másokat!

Vízöntő – Nagy hibát követhet el, ha nem kezeli egyenrangú félként ma azokat az embereket, akikkel a munkájából adódóan találkozni kell. Lejáratja magát és még a céljaihoz sem jut közelebb.

Halak – A közelmúltban elért sikereken felbuzdulva ma merész lépésre szánhatja el magát. Végre itt az ideje, hogy megtegye, így is túl sokáig hezitált. Csak bátran, és higgyen magában!

Heffler Péter

2016. március 11., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...