Horoszkópok

2016.06.09. 16:13

Napi horoszkóp: A Kos úgy érzi, hogy túl sok nehézséggel kell megbirkóznia mostanság

A Kos úgy érzi, hogy túl sok nehézséggel kell megbirkóznia mostanság.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Úgy érzi, hogy túl sok nehézséggel kell megbirkóznia mostanság, és már-már összeroppan a nagy teher alatt. Szerencsére jön a hétvége, amit akár pár szabadnappal meg is toldhatna.

Bika (április 21.–május 20.) – Óriási szerencséje volt a minap, amit maga sem ért teljesen, hogy történhetett. Mindenesetre megtörtént, és próbálja kihozni a mostani helyzetből a maximumot. Ilyen ritkán van!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Már nagyon régóta halogat egy fontos feladatot, mást pedig pontosan emiatt nem tud olyan felszabadultan végezni, mint ahogy szeretne. Nincs mese, le kell zárni azt az ügyet!

Rák (június 22–július 22.) – Jelentős bevételre tehet szert a mai nap folyamán, amit rendkívül meg fog becsülni. Talán túlságosan, pedig el tudná költeni, cseppet sem haszontalan dolgokra. Gondolja át!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Jó lenne, ha végre megfogadná valakinek a tanácsát, és nem rohanna folyton fejjel a falnak. A nyugodt, átgondolt munkavégzés most elengedhetetlen lesz a sikerhez!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Ezt ma ön is tapasztalni fogja, amikor kedvese egy aprósággal lepi meg a nap folyamán. Lehet, hogy készek továbblépni?

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ahhoz, hogy a munka gördülékenyen menjen, meg kell találnia a közös hangot valakivel. Csak úgy érhetnek el eredményt, ha csapatban dolgoznak. Máshogy nincs esély!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Azért jól gondolja meg, hogy mire bólint rá a nap folyamán, mert ha megígéri a dolgot, onnan már nem lesz visszaút. Amúgy sincs sok szabadideje, hát még így!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha nehéz helyzet adódik ma, próbáljon meg kitartani, és végigvinni a feladatot. Inkább dolgozzon lassabban, de ezt az akadályt ugorja át, és akkor szabad lesz a hétvégéje.

Bak (december 22.– január 20.) – Szerencsére olyan emberekkel van körülvéve, akikkel jól megértik egymást, így szinte öröm a munka is. Ez az összhang az önök különlegessége, becsüljék meg a másikat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Vigyázzon nagyon a pénzére, mert ma megpróbálhatják egyesek kicsalni öntől. Kétes üzletekre igyekeznek majd önt rávenni, amit nem szabadna hagynia.

Halak (február 21.– március 20.) – Szakmai és szerelmi téren is sikeres napnak néz elébe. Munkájában érzi, hogy megbecsülik, míg otthonában pedig a legnagyobb szeretetben pihenhet. Irigylésre méltó ember!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!