Horoszkópok

2016.09.23. 06:26

Napi horoszkóp - A Vízöntő reálisabb célokat tűzzön ki!

Nézze meg mit ígérnek önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)– Ez lesz a hét legjobb napja az ön számára, és nem azért, mert az utolsó munkanap, hanem, mert rengeteg tennivalóját be tudja majd sűríteni a programba.

Bika (április 21.–május 20.) – Ma olyan információkhoz juthat, amik segítenek tisztán látni egy bizonyos ügyben. Azonban nem biztos, hogy jó hír lesz, amire így rájön.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Attól, hogy valaki ön felett áll, nem erőltetheti magára az akaratát. Legyenek saját elképzelései, és lehet külön véleménye. Az már más kérdés, hogy nem ön dönt.

Rák (június 22.–július 22.) – Valamiért jobban lelkesedik, mint kellene, amivel nincs is baj, hiszen ön egy szenvedélyes ember. Azonban ne essen túlzásokba, mert könnyen figyelmetlenné válhat így!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Bár egy-ketten mondják a környezetében, hogy változtasson valamin, de önnek jelenleg pont így felel meg minden. Akkor pedig miért változtatna, mások kedvéért?

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ön mindig meghallgatja mások véleményét, és ha valaki olyan ötlettel áll elő, akkor meg is fogadja, de azt is elvárja, hogy az ön álláspontját is tiszteletben tartsák.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valaki ma mindent megtesz, hogy kihozza önt a sodrából, de elég lehetetlennek tűnő dologra vállalkozott. Ön nem az az ember, aki egyhamar felkapja a vizet.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Sok elvárásnak próbál megfelelni egyszerre, de ez hosszú távon nem tartható. Legalábbis minőségi munkát sokáig nem tud így folytatni. Egyszer majd választania kell.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ki van éhezve a sikerre, ezért mindent meg is tesz. Néha talán túl sokat is kockáztat, és félő, hogy ezzel a taktikával megégetheti magát.

Bak (december 22.– január 20.) – Van, aki akkor is beszél, ha nincs mondanivalója. Próbáljon ezekkel az emberekkel ma minél kevesebbet érintkezni, ugyanis elveszik az ön drága idejét, és előrébb se jut velük.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Lehet, hogy túl magasra tette a lécet, és ezért maradnak el a várt eredmények. Tűzzön ki maga elé reálisabb célokat, és akkor nem érik majd kudarcok.

Halak (február 21.– március 20.) – Jó pár olyan feladata van, ami nem tűr halasztást. A hét utolsó munkanapját megérné ezekre szánni, hogy a hétvégén kicsit fellélegezhessen.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!