Horoszkópok

2016.10.12. 05:12

Napi horoszkóp - A Kosnak meg kellene őriznie a hidegvérét!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Ma hallgasson a megérzéseire, azok megmutatják majd önnek a helyes utat. Előfordulhat, hogy egyes helyzetekben türelmetlenül viselkedik ma, pedig meg kellene őriznie a hidegvérét.

Bika (április 21.–május 20.) – Kissé félreérthetően mutatja ki az érzéseit, pedig a környezetében van egy bizonyos személy, aki egyáltalán nem ezt érdemelné, hanem őszinteséget. Legyen vele korrekt!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ha valaki egy izgalmas lehetőséggel találja ma meg, akkor érdemes legalább elgondolkodnia a dolgon, mivel már régóta várja, hogy az önt körülvevő állóvíz mozduljon egy kicsit.

Rák (június 22.–július 22.) – A legjobb ötletei is akkor támadnak mindig, amikor egyedül tud maradni kicsit és elmélyül a gondolataiban. Ma egy nem akármilyen ötlete támadhat, amivel nagyon sokat nyerhet!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Igencsak hullámzó a kedélyállapota mostanság, ez pedig a munkáján is meglátszik. Mivel ön hangulatember, nagyon fontos, hogy megtartsa a pozitív szemléletet!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valaki most megpróbálhatja elterelni a fontos dolgokról a figyelmét, de ön nem hagyja, hogy eltántorítsák a céljaitól. Nagyon jól teszi, tartson ki mindenáron!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Különösen indulatosan reagálhat valamilyen kritikára ma, pedig lehet, hogy van némi valóságalapja a dolognak. Átgondolhatná, hogy miért mondhatták önnek, amit mondtak.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Csupa pozitív dolog éri a mai nap folyamán, azonban ön mégsem érzi ezt az egészet kereknek. Úgy tűnik, hogy hiányzik valaki, aki nélkül nem teljes a siker.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ne erősködjön mindenáron valakinél, hogy ön a legjobb a feladatra. Fogadja el, hogy ha nem kell, hát nem kell a segítsége. Valószínű, hogy ön is talál még jobbat!

Bak (december 22.– január 20.) – Valami sok bosszúságot okozhat ma önnek, és sajnos váratlan kiadásokkal is járhat. A helyzet viszont csak első ránézésre tűnik reménytelennek, hamar kilábal majd belőle!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Valaki igazán bízik önben, és átültette magába ezt a pozitív szemléletet. Elkezdte ön is hinni valamiről, hogy lehetséges, pedig nemrégen még nem sok esélyt jósolt volna neki.

Halak (február 21.– március 20.) – Váratlan, ám mégis szerencsés helyzetek adódhatnak a mai napon, amik teljesen feldobják az amúgy kissé szürkének induló szerdát. Látja, soha semmit sem szabad előre leírni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!