Horoszkópok

2016.05.10. 18:15

Napi horoszkóp - A Nyilas egy nagyon régi vágya teljesülhet

A Skorpióra előléptetés várhat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Még egyedülálló, de már nem sokáig, ugyanis szinte egy szempillantás alatt képes lesz elvarázsolni bárkit, hála remek kedvének, ami az utóbbi napokban jellemezte.

Bika (április 21.-május 20.) - Mostanság folyton csak az anyagi kérdésekkel foglalkozik, ami jó ötletnek tűnik, mivel igen sokat sikerült spórolnia. Ma alkalma nyílik majd valami hasznosba fektetni a pénzét.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Elég volt csupán egy pillanatra nem figyelni, és a felállás teljesen megváltozott. Ideje lenne nekiveselkedni komolyan a témának, különben elmegy a hajó.

Rák (június 22.-július 22.) - Remek ötletei lesznek a nap folyamán, amiket igyekszik is minél hamarabb megvalósítani, de valaki azt tanácsolja, hogy inkább várjon még vele. Tudja, hogy hallgatnia kellene rá.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Gondolkodás nélkül kimondja valakinek, amire gondolt, és ez igen kellemetlen helyzetbe hozhatja. Egyből bocsánatot kérne, de még nincs itt az ideje.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Meglehetősen óvatosan fogalmazott egy kényes témával kapcsolatban, pedig a többiek nagyon is számítanak a maga véleményére. Vegyen egy nagy levegőt és mondja ki!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Alaposan be kell osztania az idejét, hogy eredményes napot zárhasson majd. Elég ugyanis egy apró hiba és borul az egész menetrend. Tudja, hogy most nem hibázhat!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az egyik jó ötletét, úgy látszik, a főnökei is megfogadják, önnek pedig előléptetést ígértek. Látja, megérte az a rengeteg túlóra és átdolgozott éjszaka!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy nagyon régi vágya teljesülhet a napokban, ami szinte teljesen új embert farag önből. Azért arra figyelnie kell, nehogy átessen a ló másik oldalára!

Bak (december 22.- január 20.) - Váratlan fordulatok jellemzik majd a mai napot. Nem biztos, hogy a gyors reagálás jelenti most a megoldást, inkább a kivárásra kellene most játszania. Az biztosabb taktika!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Csak és kizárólag a rutinmunka még mindig! Nem szabad, hogy komolyabb feladatok után nézzen egyelőre, mert még nem áll készen rájuk. Nyugalom, eljön azoknak is az ideje!

Halak (február 21.- március 20.) - Ma lehetősége nyílik majd minden vitás helyzetet megoldani. Persze ehhez nagyfokú türelemre lesz szükség, amiből szerencsére ma önnek bőven jutott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!