Horoszkópok

2016.10.13. 05:15

Napi horoszkóp - A Nyilas gondolatai csakis egy személy körül forognak

Nézze meg mit ígérnek önnek a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ma legyen kezdeményező, próbálja mindenáron véghezvinni azt, amit eltervezett. Csak akkor fog előbbre lépni, ha így gondolkodik, máskülönben marad egy helyben.

Bika (április 21.–május 20.) – A sors hatalmas lehetőséget kínált fel, ön azonban tovább kételkedik magában. Az első lépés után már látni fogja, hogy nincs is benne semmi nehéz, megy minden, mint a karikacsapás.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valami azt súgja majd ma önnek, hogy menjen elébe a dolgoknak. Csak jól járhat, ha így tesz, mert lehet, hogy felesleges munkától kíméli meg magát.

Rák (június 22.–július 22.) – Valakinek a közelmúltban beszámolt a terveiről, ő pedig új ötletekkel állt elő, amik vagy a megvalósításban lesznek az ön segítségére, vagy annak továbbgondolásában.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Partnere valamilyen apróbb dologgal megsértette a minap, és azóta sem kért bocsánatot. A kis vitából mára pedig eljutottak a tányérdobálás fázisáig. Ideje lenne kibékülni!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Szeretné, hogyha saját magára is jutna egy kevéske ideje, ezért úgy dönt, hogy a hétvégén kicsit elutazik, vagy szórakozni megy. Addig pedig hajrázzon még két napot!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rutinos harcosnak számít, mert a legrosszabbnak tűnő helyzetből is képes volt mindig kihozni a maximumot. Viszont lehet, hogy ma kevésnek bizonyul egyedül.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Több ideje lesz ma a feladataira, így alaposabban, lelkiismeretesebben tud majd utánajárni pár dolognak. Eltűnődik, hogy mennyivel jobb lenne így dolgozni mindennap.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Gondolatai csakis egy személy körül forognak. Valahogy szeretne közelebb férkőzni hozzá, de eleddig ez nem sikerült. A legjobb ha nem siettet semmit, hanem vár türelemmel.

Bak (december 22.– január 20.) – Ön az a típus, aki nagyon nehezen hoz meg egy döntést, de ha eldöntötte a dolgot, akkor viszont már semmi és senki sem tántoríthatja el a céljai elérésétől.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ha teheti, kerülje el az olyan beszélgetéseket, amik vitává fajulhatnak. Ma nem lesz formában, és könnyen alulmaradhat olyanokkal szemben, akiknek amúgy nincs igazuk.

Halak (február 21.– március 20.) – Kedvese jó ideje igyekszik a kedvében járni, ön azonban folyton elfoglalt volt és szinte ügyet sem vetett ezekre a gesztusokra. Ideje lenne viszonozni a kedvességet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!