Horoszkópok

2016.11.07. 17:15

Napi horoszkóp - A Skorpió párkapcsolata a következő szintre léphet

A Vízöntő ne vesszen össze mindenkivel!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Elégedetlenkedő emberek mindig lesznek, de nem szabad minden, rosszalló kritikát magára vennie. Amit meg kell hallani, abból tanuljon, a többit pedig engedje el a füle mellett.

Bika (április 21.-május 20.) - Ma egy olyan dologgal kapcsolatban változhat meg a véleménye, amiről soha nem gondolta volna, hogy másképpen fog vélekedni. Ebből is látszik, hogy az emberek változnak!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Mindig is tudta, hogy valaki még a legnehezebb időszakban is kiállna ön mellett, de azt azért nem gondolta volna, hogy ilyen messzire is képes önért elmenni ez az illető. Becsülje meg!

Rák (június 22-július 22.) - Olyan emberekkel hozza ma össze a sors, akiktől lehet, hogy inkább jobb távol maradni. Kezeljen le velük, legyen udvarias, de egy perccel se maradjon tovább, mint muszáj.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha megpróbál türelmesen és kedvesen állni a dolgokhoz, akkor egy remek napot zárhat ma, és egész korán, már délután végezni fog a teendőivel. Ne feledje, csak higgadtan!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hiába mutatkozik lelkesnek, ha a környezetét nem érdeklik a fejlemények. Valószínűleg e téren egy személyes háborúba kell kezdenie, és majd közben kiderül, ki csatlakozik!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Hiába is erőlködik most, nem fog tudni olyan eredményeket elérni, amiket szeretett volna, és amilyenekre képes lenne. Próbáljon még egy kis időt adni a dolognak.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Remekül érzi magát a párkapcsolatában, kedvesével tényleg szavak nélkül is megértik már egymást. Talán itt az ideje, hogy elgondolkodjanak a továbblépésen kapcsolatukban.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma több ideje lesz a régebbi ügyek elintézésére, aminek nyomán lezárhatná a még függőben lévő feladatokat is. Ha ezektől megszabadul, végre meg is könnyebbülhet!

Bak (december 22.- január 20.) - Csak még egy utolsó feladatot szeretne elintézni, mielőtt ma hazamegy, de mikor belekezd, látja egyből, hogy ez bizony nem pár perces elfoglaltságot jelent. Ön dönt!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kisebb bosszúságok érik a nap elején, és ezek meghatározzák majd az egész napját. Jó lenne, ha el tudna vonatkoztatni a reggel történtektől és nem veszne össze mindenkivel!

Halak (február 21.- március 20.) - Rendkívül ügyesen kezelte, még a legkényesebb ügyeket is, így aztán tényleg szó nem érhette a ház elejét. Ez kellő mennyiségű, egészséges önbizalommal kell, hogy ellássa!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!