Horoszkópok

2016.12.06. 17:04

Napi horoszkóp - A Vízöntő inkább tartsa magában, amit gondol!

A Kos párkapcsolatában egyre több a bizalmatlanság. Beszélgessenek, hátha még nem késő!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Sajnos egyre több a kétség és bizalmatlanság a párkapcsolatában, amit ideje lenne orvosolni egy nagy beszélgetéssel. Már régen meg kellett volna ejteniük, talán még nem késő.

Bika (április 21.-május 20.) - Érzi, hogy van valami a levegőben, amit nem tud pontosan megmagyarázni. Nyugtalanabb már napok óta, és lehet, hogy ennek az oka egy közelgő határidő. Nézze át az ügyeit!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Szeretne segíteni valakin, de nem tudja, hogy ehhez hogyan fogjon hozzá úgy, hogy közben ne bántsa meg az illetőt. Önnek sem esne jól, ha valaki kijavítaná a munkájában.

Rák (június 22-július 22.) - Hajlamos néha olyan dolgokba is beleütni az orrát, amihez amúgy semmi köze. Ma, amikor az egyik barátja ismerőseivel találkozik is ebbe a hibába eshet. Inkább maradjon csöndben!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Készen áll arra, hogyha szükséges nagyot változtasson az élete menetén. Ehhez viszont tényleg vennie kell egy nagy levegőt és mindent kizárnia maga körül. Csak bátran!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valaki nem sietett egyből a segítségére, és ez nagyon rosszul esett önnek. Megmondaná a magáét ennek az illetőnek, de meg kell érteni, hogy neki is megvan a maga baja.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Feszült mostanság, mert nem jut annyi idő saját magára, mint amennyit szeretne. Lassacskán lezárja a feladatot, amivel foglalkozik és minden megváltozik!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Most, ha lehet még több türelemre és kitartásra lesz szüksége, hogy át tudja vészelni ezt az időszakot. Ma alaposan próbára teszik majd a munkahelyén és az otthonában is!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma sok időt tölthet a párjával, ami nagyon jót tesz majd a kapcsolatuknak. Elhatározzák, hogy változtatnak a mindennapok menetén, hogy többet lehessenek együtt.

Bak (december 22.- január 20.) - Olyan szerepben kell ma helytállnia, amiben eleddig kevés rutint szerzett, mégis ötösre vizsgázik. Elgondolkozik azon is, hogy pályát tévesztett, és másba kellene fognia.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Pár meggondolatlan szó most nagyon sokat ronthat a helyzetén. Inkább tartsa magában, amit gondol, és majd barátainak elmondja a véleményét. Ne hirtelenkedjen!

Halak (február 21.- március 20.) - Minden vágya volt az a program, amit ma csinálhat, hát tegyen is meg mindent, hogy maximálisan átélje azt, és egy örök élmény lehessen. Csak magán áll a dolog!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!